AVIN SKÖNHET & LASER

Våra behandlingar

TJÄNSTER

ALLA BEHANDLINGAR UTFÖRS AV UTBILDADE TERAPEFTER MED HÖG KVALITATIVA MATERIAL OCH SENASTE TEKNIKER OCH METODER

Laser Hårborttagning

NYA GENERATIONENS DODLASER

Den senaste FAC-tekniken ( Fast Axis Collimator) för super hårborttagning
 
 • SMÄRTFRI
 • SÄKER
 • STABIL
 • 4 VÅGLÄNGDER 755 nm, 808 nm, 940 nm, 1064 nm
 • KLARAR AV ALLA HÅR OCH HUDTYPER 

Vill du bli behandlad med en hårborttagning maskin som kyler ned huden samtidigt som du får en ordentlig laserbehandling som djupgående behandlar dina hårrötter. Din upplevelse av Diodlaser kommer att ge dig en helt ny upplevelse mot de andra smärtsamma alternativen på marknaden!

Med TEC- vattenkylning±Luftkylning  kyler ned din hud skonsamt samtidigt, med varsamma rörelser mot huden kommer ge dig en princip smärtfri hårborttagning! Fantastiskt

 

Hårborttagning när den har tagit sig till en ny nivå!

 • Permanent hårborttagning
 • Effektiv och snabb
 • Behandlar även djupt sittande hårsäckar
 • Kan användas året om 

Diodlaser med FAC-Tekniken

Den nya tekniken gör nu att diodlasern kan utföra snabbare, säkrare och mer komfortabla behandlingar än vad som tidigare varit möjligt

FAC-tekniken (kollimator med snabb axel):

Den överger den traditionella optiska vågledarstrukturen och använder den tyska patenterade mikrooptiska designen för att bilda en unik fokuseringspunkt. Jämfört med traditionella vågledarprodukter är penetrationsdjupet djupare, behandlingseffektiviteten är högre med Fac-teknologin (kollimator med snabb axel), och komforten är bättre.

Laserkällans arbetscykel ökar från traditionella 12% upp till 30%.

 

Diodlaser-

NU MED 4 OLIKA VÅGLÄNGDER

755nm riktar sig mot utbuktningen av hårsäcken med mer ytlig penetration och är särskilt effektiv för ytligt inbäddat hår i områden såsom ögonbrynen och överläppen.
810nm erbjuder djup penetration av hårsäcken med hög medelkraft och en hög upprepningsfrekvens för en snabb behandling.
940nm ser till att direkt strypa blodtillförseln till hårsäcken och tack vare den våglängden får kunden snabbare och mer stabilare resultat, samt hämmar hårregenerering.
1064nm erbjuder den djupaste penetrationen av hårsäcken, vilket gör att den kan rikta in sig på hårroten och papillen som är djupt inbäddat i områden som t.ex armhålor och blygdområden. Våglängden på 1064nm kännetecknas av lägre melaninabsorption, vilket gör den till en fokuserad lösning för mörkare hudtyper.

 

Våglängder 755nm, 808nm 940nm och 1064nm vilket gör det möjligt för ljuset att tränga djupare in i huden i Dermis förstör hela hårsäcken utan att förstöra cellerna omkring hårsäckarna. Vad som händer då är att ljuset passerar genom huden och absorberas av melaninet (hudens pigment) i hårstrået. Denna absorption temperaturtemperaturer av hårsäcken och termiskt förstör celler som ansvarar för återväxt.

 

 

Hur kan laser ta bort hår permanent?

Inuti ditt hår finns melanin,. Håret innehåller olika mängd melanin vilket skapar dess färg. Färgen drar till sig laserljuset och då skapas värme. När håret och hårsäcken blir noga varma skadas hårsäcken och kan då inte längre producera nytt hår.

OBS! Håret försvinner för alltid i de hårsäckar som blivit behandlade (skjutna) med laser. Om du av olika skäl börjar producera nya hår i nya hårsäckar om 20 år runt det behandlade området så är det inget vi kan påverka.

Är behandlingen permanent? 

Ja. Effekterna är permanenta. Kost, levnadsvanor och hudvård är faktorer som påverkar hudens åldrande och förutsättningar att bibehålla ett bra resultat. Alla behandlingar styrs av kundens egna förutsättningar och är individuella

 

Att tänka på före & efter en behandling 

 • Man ska raka sig 24 timmar innan behandlingen. 
 • Deodorant och smink ska tas bort innan behandlingen. 
 • Har man varit på semestern och kommit tillbaka kan man förbättra sin behandling som vanligt, men man ska inte vara solbränd. 
 • Efter behandlingen bör du vänta 24-48 timmar innan du kan sola, men man bör använda solskyddsfaktor SPF50 annars ökar risken för pigmentförändringar. 
 • Undvik smink de första timmarna, speciellt om man har känslig hud (rodnad) för att undvika risker för utslag och irritation. Smörj in med Aloe Vera eller oparfymerad kräm. 
 • Tvätta ansiktet lätt med bara vatten. Undvik att gnugga, peela och pilla på huden. 
 • Deodorant kan användas sparsamt direkt efter behandlingen bara om det är oparfymerat. Bör undvika solarium minst en vecka innan då pigment fäster sig ytligt. 
 • Har du vaxat eller plockat håret innan, under och efter behandlingen så uppnår man inte något resultat

Hifu

Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud( HIFU) är ett icke kirurgiskt lyft för att strama åt lös hud i ansikte och kropp eller reducera fett. ‍HIFU använder Hög Intensivt Fokuserat Ultraljud, som har en unik förmåga att tränga igenom det yttersta hudlagret för att kunna behandla huden och muskulaturen på djupet.

 

 • Hudåtstramning
 • Föryngring
 • Ansiktslyft
 • Rynkreducering
 • Fettreducering
 • Snabb och smidig behandling
 • Inga kirurgiska ingrepp
 • HIFU riktar sig mot det djupa hudlagret

 

Genom HIFU levereras hög värme energi till huden och underliggande vävnader egentligen till samma hudlager som läkare använder för att strama åt huden genom att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna för att sedan producera nya starkare fibrer. Oftast  räcker det med 1 behandling beroende på utgångsläge och Hifu fungerar för alla hudtyper såväl män som kvinnor. Med Hifu ansiktslyft får man naturligt lyft och volym i huden med mycket fin lyster och förbättrad hudstruktur.

Fettreducering – För Kropp

Hifu använder en speciell teknik så kallad Hög intensivt fokuserad ultraljud för att nå ner djupt under huden till fettcellerna och orsakar en direkt förstörelse av dem omedelbart under behandlingen.Eftersom hifu fettreduceringen penetrerar genom samtliga hudlager och direkt till fettcells lagret genom fokuserad ultraljud orsakas inget trauma på huden

Hur går behandlingen till?

Terapeuten börjar alltid först med en konsultation för att säkerställa att kunden är mottaglig för behandlingen och inte har sjukdomar som hindrar behandlingen. Terapeuten lokaliserar och ritar behandlingsområdet och ett speciellt ultraljudsgelé appliceras först på huden för att leda in det högintensiva ultraljudet ner till hudens nedersta lager för att direkt förstöra kollagen och elastinfibrerna samt förstärka hudens vävnad muskulatur. Sedan börjar huden att producera nya starkare fibrer

 

Vem kan inte behandlas med hifu?

Gravida och ammande kvinnor får inte göra behandlingen med hifu. Personen som har sjukdomar och äter  mediciner behöver alltid konsultera med terapeuten innan behandlingen för att bedöma om det finns några hinder för behandlingen beroende på sjukdom eller

medicinering.

THESERA L NÅLFRI TRÅDLYFT

Med Thesera L – en stark lyftande behandling med smälttrådar behöver man inte gå igenom någon smärta, blåmärken eller svullnad längre för att få PDO-trådlyft för full ansikts penetration.

Genom att använda TDN-tekniken som är ett säkrare och mer effektiv alternativ till operationer. TDN (Transfer Double Nanosphere) -tekniken är kärntekniken för penetration av olika aktiva ingredienser, såsom hyaluronsyra, PPC, peptider och olika syror. Aktiva ingredienser inkapslas i nanostorlek för att röra sig ner i lipiden, skyddad från yttre krafter som temperatur och olika pH-nivåer.

Detta gör det möjligt att behandla hela ansiktet och även halsen på en gång istället för bara ett område i taget. Lyfttekniken är baserad på PDO smälttrådar bestående av flera steg med speciella produkter för full absorbering av PDO fibertrådarna. En helt ny revolution inom skönhetsbranschen finns nu i Sverige.

Thesera L smältande PDO trådlyft behandling är redan populär i många länder och nu även i Sverige.

 

Hur fungerar den?

Behandlingen utförs i flera steg där bl.a den aktiva smältande trådarna penetrerar djupt igenom huden i smältande form till underliggande förslappade vävnader. Succesivt börjar smältande fibertrådarna återta trådformen och blir till gelétrådar i huden. Fibroblaster börjar då multipliceras och twistas runt trådarna, huden fylls ut av geletrådarna och lyfts 

Denna process pågår i flera veckor och resultatet kommer succesivt att förbättras precis egentligen som trådlyft med nålar.

Är metoden säker?

Ja, det är en säker metod som inte ger några bestående biverkningar, den är KFDA och CPNP godkänd och registrerad.

 

Hur många behandlingar behövs?

Rekommenderat kur består av 4 behandlingar med ca 1 veckas mellanrum.Hur länge håller Resultatet?

Hållbarheten beror på vilka förutsättningar personen har och livsstil, normalt håller det i ca 6 månader ibland mer.

Underhållsbehandlingar kan göras efter avslutande kur när det gått ca 6 månader då kan det räcka med en eller två ggr per år.

Hur känns behandlingen?

Behandlingen är  smärtfri och ingen bedövning behövs. Små stickningar känns vid applicering av syran och går över snabbt. Vid applicering av Hydra Booster känns huden kall.

När ser man resultatet?

Resultatet efter första behandlingen syns lite omedelbart men förbättras även successivt och konturer blir mer tydliga redan efter några veckor.

Vilka användningsområden kan man göra med THESERA L Nano Trådlyft?

Hela ansiktet och halsen brukar göras i en behandling.

Krävs det någon återhämtningstid?

Eftersom behandlingen inte orsakar några blåmärken eller ökad rodnad etc. kräver den ingen återhämtningstid utan man ser mycket fräsch och mer stramare ut i huden efter behandlingen dessutom kommer en mycket fin lyster direkt efter behandlingen.

Nano microneedle med THESERA O

En ampull med 8 aktiva ingredienser i en mixad ampull Med den bästa kombinationer och löser 4 stora hudproblem (Porer, Rynkor, Torrhet, Pigmentering)

 • Minskar pigmenteringar och ojämnheter
 • Ökar kollagen och elastin
 • Piggar trött hud och piggar ögon
 • Ger en fin naturlig glow och minimera porer

nano microneedle är en behandling som vi tillämpar med att slussa in serum igenom huden.  Vi har arbetat med flera serum och har sett bäst effekt med THESERA O serumet. Huden får ett lyft, behandlingen jämnar hudtonen, minskar porer och ger mer volym och lyft i huden.

Bäst av allt är att behandlingen är smärtfri, behaglig och nålfritt. Du ser resultat direkt efter en behandling.

Behandlingen ljusar upp mörka ringar under ögon mycket effektivt.

Aktiva Ingredienser

Vitaminer:
A-vitamin. C-vitamin, E-vitamin och selen. 

Dessa hjälper till att förnya huden, pigga upp trött hud, 

reparera skadad hud och minska ålderstecken.

Lakrits:
som är glycyrrhizin och cystein. De skyddar våra celler från skadliga  ämnen som produceras under metabolisk process. De är antioxiderande och åldersförebyggande och ökar hudens elasticitet.

Hyaluronsyra:
Genom att föra in hyaluronsyra direkt till dermis ( hudens andra lager) kommer huden att få mer lyster och mer spänst och fukt. Hyaluronsyra hjälper huden att se ljusare, mer sammandragen, återfuktad och len.

Botox Botulinum:
Som orsakar muskelkontraktion, och detta ämne är effektivt på rynk förbättring och får bort dynamiska rynkor och djupa veck i huden.

Tandblekning

Super Bright – Vitare tänder, bättre självförtroende och ett snyggare leende.

Super Bright tandblekning är en enkel och säker metod för vitare tänder.Vi utför en skonsam och smärtfri tandblekning med plasmaljus och gelé från Super Bright. Behandlingen tar ca en timme och inleds alltid med en individuellt konsultation. En skyddspasta läggs först på tandköttet och därefter blekt tänderna i 3 x 15 min under plasmaljus.  

 

Ilningar är sällsynt men kan uppstå, dock ej bestå. Tandköttet kan kännas ömt timmarna efter blekningen och ingen mat ska förtäras de kommande två timmarna efter avslutat behandling människor med pacemaker epilepsi eller gravida får ej behandlas 

 

SUPER BRIGHT 

 

Super Bright använder sig av led ljus som är helt ofarligt till skillnad från många andra behandlingar som finns ute på marknaden. Genom att använda patenterad teknologi utstrålar dessa lampor ett säkert UV-ljus som har visat sig hjälpa till att snabba upp och förbättra tandblekningen. Super Bright gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av LED-ljuset. Tillsammans med Super Bright lampan och gelén kan man bleka tänderna upp till mellan 7-10 nyanser vitare. Krävs endast en behandling för synligt resultat! Detta är anledningen till att LED-lampan är det främsta valet hos många tandläkare vid tidseffektiv tandblekning. Super Bright är smärtfri och utan biverkningar. 

 

Vad är det som bleker tänderna? 

 

Ett aktivt ämne, väteperoxid tränger ner och oxiderar fria syreradikaler samt bryter ner organiskt material. Emaljen är dock ingen organisk material som därför inte påverkas på något sätt. Ämnet reducerar missfärgningar och ger vitare tänder. 

 

Tillsammans med ljuset och väteperoxiden påskyndas blekningen. Super Bright använder sig av plasmaljus vilket är helt ofarligt och är inte cancerframkallande.

 

 Super Bright gelen innehåller ett aktivt blekmedel som aktiveras av ljuset. Medlet tränger in i emaljen och reagerar med den missfärgade tandemaljen. Gelen reagerar på emaljytan varvid tandkött och tandemaljen inte angrips.

Kemisk peeling

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis AHA, BHA eller TCA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden.

 

BioRePeelCl3:

 Är en biostimulerande peeling med följande egenskaper:


– Främjar cellförnyelsen genom att exfoliera hudens översta lager.
– Eliminerar döda hudceller.
– Minskar porer.
– Rengör och syresätter huden.
– Stimulerar kollagenproduktionen.
– Minskar pigment.
– Anti-aging effekt och minskar fina linjer.
– Behandlar akne.
– Återfuktar huden.

Finns även för body och intimblekning 

 Detta är en TCA-peel 35 & 50% och passar de allra flesta hudtyper

 

 

Seanergy Kemisk peeling:

Exfolierar döda hudceller. Aktiverar hud regenerering. Stimulerar syntesen av kollagen och elastin. Tar bort överflödigt talg och rengör porerna. Slätar ut hudtonen, Jämnar ut missfärgning. Lugnar och återfuktar. Lindrar åldrande hud. Ger näring åt huden. Förbättrar hudens immunitet.

Light peel behandlar:

fina linjer och förbättrar lyster. När man gör en kemisk peeling exfolieras det översta hudlagret av epidermis på ett säkert sätt. Huden utseende förbättras och cellförnyelsen accelererar

En kemisk peeling för behandling av akne som passar känsliga och mörka hudtyper. Peelingen har ett pH på 0.5-2.5. Innehåller salicylsyra som är mest känd för sina keratolytiska (mjukar upp hornlagret) och komedolytiska (pormaskupplösande) egenskaper. När man applicerar salicylsyra på finnar bildas en vit hinna efter några minuter. Den övre delen av finnen spricker oftast vilket gör att salicylsyra kan verka från follikeln ner mot talgkörteln. Salipeel DS har många fler egenskaper, bland annat: Lugnande, klådstillande, antiseptisk, antimikrobiell, sammandragande och anti-ageing.

Lyster behandling :

Pulvertillsats som innehåller askorbinsyra (vitamin C) och förebygger oxidativ skada. Påvekar kollagensyntesen, ökar hudens fuktbalans och stoppar formationen av fria radikaler. Ljusar även upp huden genom att hämma melaninsyntesen. Kund kan gå hem och börja sminka sig för festen.

Nålfri micronnedling MTS:

 som gör små osynliga tunnelkanaler i huden och kallas även för nålfri microneedeling med TDN inkapslingteknologi och multiamino balanserande program samt reparering av skadad hud. Behandlingen stärker den inre hudbarriären genom att återhämta skadad hudbalans med 17 viktiga aminosyrakomplex, antioxidant och vilda växtextrakt och tillföra huden mycket fukt och näring.

 • Behandlingsmöjligheter Med MTS Peel
 • Pigmenteringar
 • Acne
 • Acnerr
 • Solskador
 • Ojämnheter
 • Ökar volym och lyster i huden
 • Förbättrar hudkvaliteten
 • Minskar porer och stramar huden

Produkter från: MTS Peel Thesera, Medi+Derma, fillmed by filorga, stayve och BioRePeel

BB GLOW

Effekten märks redan efter den första behandlingen och förstärks under de första två veckorna och håller i drygt 4 månader. Vill man få ett långvarigt resultat till 6–12 månader beror på hudtyp rekommenderas upprepade procedurer. Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3–5 behandlingar för att få en synbar skillnad men det går lika bra att bara göra en behandling. .

 • Omedelbar eller gradvis blekning/hudtoning
 • Kontroll av överdriven aktivitet av melanin (fläckar, färgdefekter, åldersfläckar).
 • Stimulering av kollagen produktion
 • Ökar hudens elasticitet
 • Ger näring och hydratisering
 • Föryngring, återfuktning och lyftning
 • Minskar antalet fina rynkor
 • Minskar porer
 • Förbättrar hudens naturliga skydd
 • Ökar jämn hudfärg
 • Berikar huden med antioxidanter
 • Neutraliserar fria radikaler

BB Glow behandling passar:

 • För alla åldrar
 • För alla hudtyper
 • Minskar porer och tar bort fett/olja för fet hud.
 • Reducerar pigmentering och fräknar
 • Reducerar acne/acne ärr
 • Reducerar bristningar/OP ärr
 • För grå och livlös hud
 • Reducerar åldersfläckar
 • För ojämn hudton
 • Reducerar missfärgning (hypopigmentering)

Brynfärgning & Trådning

Färgning och trådning av ögonbryn

Vackert formade ögonbryn kan öppna upp ögonen och ge hela ditt ansikte ett piggare och yngre intryck. I strävan efter de perfekt formade ögonbrynen är det viktigaste inte att följa en skönhetstrend, utan att välja en form som passar din naturliga ansiktsform.

 

Trådning av ansikte

Vi tar bort oönskad hårväxt i hela ansiktet med en tunn ren bomullstråd. Överläpp, haka, kinder eller brynen är områden som oftast trådas. Trådning är en skonsam och helt naturlig hårborttagningsmetod.Trådning i ansiktet tar inte bara bort hår utan ökar även blodcirkulationen som i sin tur verkar hudföryngrande. Med ett hårfritt ansikte sätter sig din makeup bättre.

Ansiktsbehandling

Slappna av och få en ren och fräsch hud

En ansiktsbehandling är ett av de bästa sätten att ta hand om din hud. Den rengör, peelar och ger näring till den del av huden som utsätts mest för sol, vind och orenheter. 

Klassisk ansiktsbehandling 

Behandlingen innehåller rengöring, scrub, ånga, porrengörning, massage, mask och kräm. Anpassas efter din huds behov.

Lyxig ansiktsbehandling

Behandlingen innehåller rengöring, multisyra-peeling, lermask, ånga, porrengöring, ledmask samt en avslutande kräm som passar din hudtyp.

 

EM Slim

BYGGER MUSKLER OCH FÖRBRÄNNER FETT MEDAN DU VILAR

EM Slim har träningsprogram som består av en serie av ett faktiskt fysiskt träningsprogram som är idealiskt utformat för maximal stimulering som leder till bästa resultat.  

 

På en behandling förbränner man upp till  2.300 kalorier. 

HI-EMT (High-Intensity Electromagnetic Muscle Trainer) är den medicinska tekniken som används inom estetisk medicin. Den använder elektromagnetiskt fält med säker intensitetsnivå för att uppnå resultat.  

Det elektromagnetiska fältet passerar icke-invasivt genom kroppen som integrerar med motorneuronet som därefter utlöser supermaximala muskelsammandragningar som är en omöjlighet vid vanlig träning.Vilka områden kan jag behandla och hur många behandlingar krävs det? 

En enda behandling tar bara 20 till 30 minuter. Som med all annan träning är resultaten väldigt individuella men för maximal effekt rekommenderar vi 2-3 behandlingar per vecka under 2-3 veckor (minst 48 timmars mellanrum mellan behandlingarna). Önskar du ännu mer än det går det givetvis att fortsätta behandla området.  

 

Behandlingsområden:

 • Mage 
 • Rumpa 
 • Framsida lår / baksida lår 
 • Vader 
 • Biceps / triceps 
 • Rehabilitering vid artroser och/eller vid skador i rörelseapparaten, bl.a. muskelbristning och skador i senor, ledband, och/eller ligament samt fibromyalgi etc.Vilket resultat kan jag förvänta mig? 

Nyligen genomförda studier rapporterar om att i genomsnitt 17-18% ökning av muskeltjockleken observerades hos behandlade patienter två månader efter HI-EMT behandlingar.  Effekter på fett 

Nyligen genomförda kliniska studier från USA med CT-, MRI- och ultraljudsvärderingar har rapporterat om så högt som 21% minskning av subkutant fettlager hos patienter som behandlats med HI-EMT enhet på buken.

 

Hur snabbt kan jag se resultat? 

Man börjar känna konkreta resultat redan direkt efter behandlingen och synliga resultat två till fyra veckor efter sista behandlingen vilket följs av fortsatta resultat flera veckor efter behandlingen. 

Förbättrad muskelton varar i ca 6 månader men längre om man tränar regelbundet och behåller kolhydratsfattig kost. Fettförlusten i tex bukområdet anses vara långsiktigt på grund av frisläppandet av fria fettsyror.

 

Fraktionerad CO2 Laser

Fraktionerad CO2 laser är den mest effektiva föryngrande, utslätande och uppljusande laserbehandling som finns på marknaden idag. Den största fördelen med CO2 laser är att den behandlingen kan utföras på ansikte och på kroppen med fantastiska resultat.

CO2 laser jobbar i hudens djupa lager, dermis, och har därför möjlighet att sätta igång hudens omsättning, uppfräschning och föryngring inifrån. CO2 laser stimulerar naturlig proteinproduktion i huden och ger därför ett säkert och långvarigt resultat.

CO2  laser Behandling 

 •  Acneärr
 •  Pigmentfläckar
 •  Hudförändringar
 •  Rynkor
 •  Fina linjer
 •  Ärr
 •  Pigment
 •  Förstorade porer
 •  Åldersfläckar och solfläckar.
 •  Trött, glåmig och ojämn hud.
 •  Hudbristningar (striae distensae)
 •  Huduppstramning

 

Vad händer efter behandlingen?

Efter behandlingen  kommer huden att vara röd och varm. Man upplever att huden känns svullen och kraftigt solbränd. Rodnad och svullnad varierar beroende på hudstruktur och att varje individ reagerar olika, då vissa kan bli svullna och röda inom det behandlade området. Den intensivaste värmen försvinner efter ca 2-3 timmar. Huden kommer att ha en rödaktig ton 5-7 dagar efter behandling, Svullnaden kan i värsta fall hålla i sig i upp till 3 dagar! Detta är helt normalt och ett tecken på att vävnaden i läderhuden läker. Vid kraftfulla behandlingar är återhämtningen ca 5-7 dagar, vid mildare behandlingar är återhämtningen ca 3 dagar. 

Vi rekommenderar att huden bör smörjas vid flera tillfällen med en läkande salva som du får av oss och det är viktigt att undvika beröring på grund av infektionsrisk. Smink kan du använda igen när det har slutat flagna, men det är viktigt att du sköter din hygien för att hålla huden ren och undviker att vistas i solen.

 

 

Behandlingstid  Från ca 30 – 120 minuter. Oftast tar man på bedövningssalva  på området som skall verka i ca 30-45 minuter före behandlingen.

 

vem inte kan göra fraktionerad co2 laser?  

 • Pågående infektion / virus i huden ex. Herpes eller vårtor 
 • Du som behandlas med blodförtunnande läkemedel som till ex Albyl, Trombyl och Waran, även Isotretinoin eller Roaccutan 
 • Ingen botox/fillers minst 2 veckor innan behandlingen 
 • Om du har en mörk hudton avråder vi från behandling med risk för hyperpigmentering 
 • Gravid eller ammande Vi behandlar inte dig som är under 18 år

OM OSS

Välkommen till oss på Avin skönhet & Laser vi erbjuder unika behandlingar, specialanpassade för varje kunds mål. Här erbjuder vi högkvalitativa behandlingar utförda av utbildad och certifierad personal.

Vi har en passion för att ge den bästa behandling, på säkert och smärtfritt sätt.

Vår affärsidé är att erbjuda handlingar till kunder som vill behandlas med den säkraste, absolut senaste och effektivaste tekniken som finns

 Vi är måna om att varje kund känner sig bekväm och säker, oavsett om det är en återkommande kund eller om det är ens första besök.

Hittar du ingen tid som passar eller vill ha rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss

ISRA